De Sims 3

De Sims 3 - Starterspakket

De Sims 3

Als je op zoek bent naar Sims 3 uitbreidingspakketten dan zit je goed op deze site. Hier verzamelen we namelijk alle uitbreidingspakketten voor de Sims, dus vanzelfsprekend hebben we ook alle Sims 3 uitbreidingspakketten voor je op een rijtje gezet. We proberen altijd je zoveel mogelijk van betrouwbare links te voorzien, maar wees altijd voorzichtig als je iets downloadt vanaf een andere site.

€ 34,99

Kenmerken

Over De Sims 3

De Sims 3 is het vervolg op Sims 1 en Sims 2 en is een fantastisch simulatiespel gemaakt door Electronic Arts. Je kunt in dit spel je eigen virtuele mensen oftewel ‘Sims’ maken en vervolgens hun leven indelen en besturen. Pas ze naar jouw voorkeur aan, geef ze leuke kleuren, bouw hun huizen en richt ze in, kortom: bestuur hun gehele leven!

Je kunt de Sims 3 uitbreiden met user-downloads en uitbreidingspakketten. User-downloads zijn pakketten die door fans van de Sims zijn gemaakt en kunnen worden toegevoegd aan je spel. Risico hierbij is dat je nooit helemaal weet wat je downloadt en of het veilig is, omdat het niet door Sims zelf is uitgegeven. Uitbreidingspakketten worden daarentegen wél door de maker van Sims zelf gemaakt, en zijn dus volledig veilig. In tegenstelling tot sims downloads zijn sims 3 uitbreidingspakketten in feite op zichzelf staande spellen (toevoegingen). Een download geeft je vaak extra kleren of wat leuke extra’s voor je huis, zoals meubels. Sims 3 uitbreidingspakketten bieden echter een geheel nieuw verhaal om te doorlopen met je Sims. Veel leuker dus! Bekijk hieronder een lijst met Sims 3 uitbreidingspakketten (je kunt daar per pakket een beschrijving lezen).

De Sims 3 Uitbreidingspakketten

Als enthousiaste Sims fan is het natuurlijk leuk om wat extra’s toe te voegen aan je spelbeleving, bijvoorbeeld als je het normale spel al hebt uitgespeeld. Sims 3 uitbreidingspakketten bieden je dan extra uren spelplezier. Er zijn ook fans die zelf pakketten maken en uploaden. We raden je echter aan om alleen pakketen te installeren die door Sims zelf zijn uitgegeven.

Systeemeisen

Voor Windows XP:
Windows XP (Service Pack 2)
2.0 GHz processor
1 GB RAM
Ten minste 6.5 GB vrije harde schijfruimte met ten minste 1 GB aan ruimte voor eigen creaties.
128 MB Videokaart (Pixel Shader 2.0 Support)

Voor Windows Vista:
Windows Vista (Service Pack 1)
2.4 GHz processor
1.5 GB RAM
Ten minste 6.5 GB vrije harde schijfruimte met ten minste 1 GB aan ruimte voor eigen creaties.
128 MB Videokaart (Pixel Shader 2.0 Support)

Windows 8 wordt ook ondersteund, let wel op dat je hiervoor de laatste updates moet downloaden!

Voor Mac OS:
Mac OS X 10.5.7 Leopard of hoger
Intel Core Duo Processor
2 GB RAM
ATI X1600 of Nvidia 7300 GT met 128 MB aan video-RAM of Intel Integrated GMA X3100.
Ten minste 6,1 GB vrije ruimte op de harde schijf met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en bewaarde games
Deze game zal niet draaien op PowerPC (G3/G4/G5) gebaseerde Mac-systemenof de GMA 950-klasse geïntegreerde videokaarten.

Uitbreidingspakketten

Accessoirespakketten