Vergeet de classics niet, bekijk hier onze De Sims 3 collectie!

Starterspakket

De Sims 3

Als je op zoek bent naar Sims 3 uitbreidingspakketten dan zit je goed op deze site. Hier verzamelen we namelijk alle uitbreidingspakketten voor de Sims, dus vanzelfsprekend hebben we ook alle Sims 3 uitbreidingspakketten voor je op een rijtje gezet. We proberen altijd je zoveel mogelijk van betrouwbare links te voorzien, maar wees altijd voorzichtig als je iets downloadt vanaf een andere site.

€ 26,95

Over De Sims 3

De Sims 3 is het vervolg op Sims 1 en Sims 2 en is een fantastisch simulatiespel gemaakt door Electronic Arts. Je kunt in dit spel je eigen virtuele mensen oftewel ‘Sims’ maken en vervolgens hun leven indelen en besturen. Pas ze naar jouw voorkeur aan, geef ze leuke kleuren, bouw hun huizen en richt ze in, kortom: bestuur hun gehele leven!

Je kunt de Sims 3 uitbreiden met user-downloads en uitbreidingspakketten. User-downloads zijn pakketten die door fans van de Sims zijn gemaakt en kunnen worden toegevoegd aan je spel. Risico hierbij is dat je nooit helemaal weet wat je downloadt en of het veilig is, omdat het niet door Sims zelf is uitgegeven. Uitbreidingspakketten worden daarentegen wél door de maker van Sims zelf gemaakt, en zijn dus volledig veilig. In tegenstelling tot sims downloads zijn sims 3 uitbreidingspakketten in feite op zichzelf staande spellen (toevoegingen). Een download geeft je vaak extra kleren of wat leuke extra’s voor je huis, zoals meubels. Sims 3 uitbreidingspakketten bieden echter een geheel nieuw verhaal om te doorlopen met je Sims. Veel leuker dus! Bekijk hieronder een lijst met Sims 3 uitbreidingspakketten.

Uitbreidingspakketten

Accessoirepakketten